Låna pengar - vi analyserar olika låneinstitut och skriver om lånemarknaden

Om låneinstitutet

business

Vad är låneinstitutet?

Vi skapar webbplatser för att hjälpa konsumenter och beslutsfattare få bättre strategisk information om samhället.Med våra webbsajter vill vi skapa ett ekonomiskt sunt samhälle. Vi vill hjälpa individer til ekonomiskt oberoende. På den här webbplatsen analyserar vi lån och räntor och kommer att på sikt att delge den informationen vi kommer fram till. Vi samarbetar och utbyter gärna information med andra företag såväl som privatpersoner och organisationer. Varje dag driver vi världen med kusnkkap.

Vad är egentligen ett låneinstitut

För att ett företag ska räknas som ett låneinstitut krävs det att Finansinspektionen (FI) har godkänt att bolaget ska ha rätt att bevilja kredit. Observera den här webbplatsen och företaget som driver den här webbplatsen inte har något sådant form av tillstånd men vi skriver däremot om olika låneinstitut. Vi bedriver inte heller några kredit eller låneutgivning.

Om den här webbplatsen

Vi är öppna för samarbeten och innovationer inom komplexa sociala utmaningar som social värlfärld, samhällsrelationer och utbildning.
Har du några idéer och tankar så skicka oss gärna ett mail.
Webbplatsen ägs av företaget Expandtalk AB som har en bred bas av webbplatser olika nischer. Vi utvecklar sajter inom finans, ekonomi tex räntor och lån men vi bygger även flera sajter inom olika nischer som cybersecurity och wellness.

Lämna ett svar