Låna pengar - vi analyserar olika låneinstitut och skriver om lånemarknaden

Låneförmedlare

låneförmedlare

Det finns olika typer av tjänster för att samla dina lån
Genom att samla över 18 banker och finansinstitut under ett och samma tak tvingar vi bankerna att  tävla om att erbjuda bästa möjliga villkor till alla kunder.
Efter att kunden har skickat in sin låneansökan görs endast en kreditupplysning. Därefter får kunden erbjudande från flera banker och hjälp av en personlig rådgivare som kostnadsfritt hjälper till att göra rätt val.
Läs mer om Advisa

Låneförmedlare

 • Advisa
  Advisa har på kort tid etablerat sig som en av Sveriges ledande aktörer inom lån. Genom att samla över 18 banker och finansinstitut under ett och samma tak tvingar vi bankerna att  tävla om att erbjuda bästa möjliga villkor till alla kunder.
 • Consector
  Consector är en låneförmedlare som erbjuder personlig rådgivning för att underlätta för privatpersoner att hitta de bästa lånevillkoren för såväl bolån som privatlån och kreditkort. Erbjudandet går ut på att helt kostnadsfritt hjälpa kunder att utvärdera och konkurrensutsätta hela sitt kreditengagemang. Målsättningen är att minska räntekostnaderna.
 • Lendo
  Lån från 5 000-400 000kr hos Lendo.
  Lendo är Sveriges ledande låneförmedlare och ingår i Schibstedkoncernen, en av nordens största mediekoncerner med över 7 700 medarbetare. Lendo har funnits på den svenska marknaden sedan 2007 och har huvudkontor i Stockholm.
  Bankerna ger olika villkor till olika kunder. Vilken bank som passar just dig och din lånesituation bäst kan vara svårt att veta och närapå omöjligt att ta reda på. På Lendo får du en sammanställning av samtliga erbjudanden som bankerna kan erbjuda dig och det är du själv som väljer hos vem du vill låna.
 • Webfinance
  Webfinance vidarebefordra din ansökan till upp till fem finansiella partners som passar dina önskemål. Du är fri att tacka ja eller nej till de erbjudanden du får. Deras finansiella samarbetspartners förmedlar refinansiering och konsumtionslån. Du kommer att bli kontaktad med ett erbjudande inom två arbetsdagar, därefter avgör du själv hur du vill gå vidare.
 • Lånbyte: är specialiserade på att byta bostadslån och förhandlar bostadslån åt sina kunder.
 • Zmarta
  Zmarta är en ny finansiell tjänst där du kan jämföra och hitta de bästa
  lånealternativen. Zmarta låter flera olika långivare tävla om att ge dig det bästa alternativet, så att du kan välja det som passar dina behov bäst. Oavsett om du vill ta ett nytt lån, samla dina lån eller köpa en ny bil så ger Zmarta dig alltid mest lån för pengarna.